spanduk1
spanduk2
spanduk3
spanduk
babagan

babagan awake dhewe

Chengdu Ruisijie Intelligent Technology Co., Ltd. kanthi total aset 3 yuta dolar.Perusahaan iki dumunung ing kutha Chengdu zona Pengzhou, 60 kilometer saka Bandara Internasional Chengdu.Seneng lingkungan produksi lan operasi sing apik.We nyedhiyani pelanggan karo pangayoman dalan sakabèhé, bollards parkir mobil, lan proyek flagpoles solusi saka desain produk, produksi, instalasi kanggo sawise-sale.Perusahaan kita ndhukung Layanan ONE-STOP lan solusi kanggo instalasi, pilihan materi, uga rekomendasi pangopènan.
maca liyane

klasifikasi

kustomisasiproses

kustomisasi
NAKONI, NYELIDIKI
Butuh
PEMBAYARAN ORDER
PRODUKSI
PEMERIKSAAN KUALITAS
PACKING lan pangiriman
Sawise dodolan
01

NAKONI, NYELIDIKI

Kirimi kita priksaan utawa email.
02

Butuh

Komunikasi karo kita rincian paramèter, kayata materi, dhuwur, gaya, werna, ukuran, desain, etc.Kita wis ngutip ewu perusahaan lan ngasilake produk sing disesuaikan.
03

PEMBAYARAN ORDER

Sampeyan konfirmasi produk lan rega, nggawe pesenan lan mbayar simpenan ing advance.
04

PRODUKSI

Kita nyiapake bahan lan nindakake manufaktur.
05

PEMERIKSAAN KUALITAS

Sawise produksi produk rampung, tes kualitas ditindakake.
06

PACKING lan pangiriman

Sawise rampung inspeksi, kita bakal ngirim gambar lan video.Sawise konfirmasi sing bener, sampeyan bakal mbayar imbangan lan pabrik bakal paket lan hubungi logistik kanggo pangiriman
07

Sawise dodolan

Sawise nampa barang, tanggung jawab kanggo nuntun instalasi lan panggunaan produk kasebut.
priksaan kanggo pricelist

priksaan kanggo pricelist

Kanggo pitakon babagan dhaptar produk utawa rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi ing 24 jam.

kasus proyek

  • bollard baja tahan karat

    bollard baja tahan karat

    Biyen, ing kutha Dubai sing rame, ana pelanggan nyedhaki situs web kita nggoleki solusi kanggo ngamanake keliling bangunan komersial anyar.Dheweke nggoleki solusi sing tahan lama lan estetis sing bakal nglindhungi bangunan kasebut saka kendharaan nalika isih ngidini akses pejalan kaki.Minangka Produsèn anjog saka bollard, kita dianjurake kita stainless steel bollard kanggo customer.Pelanggan kesengsem karo kualitas produk lan kasunyatan manawa bollard digunakake ing Museum UAE.Padha ngormati kinerja anti-tabrakan dhuwur saka bollards kita lan kasunyatan sing padha selaras karo kabutuhan.Sawise rembugan kanthi ati-ati karo pelanggan, disaranake ukuran lan desain bollards sing cocog adhedhasar terrain lokal.Kita banjur ngasilake lan nginstal bollards, mesthekake yen dipasang kanthi aman.Pelanggan seneng karo asil pungkasan.Bollard kita ora mung menehi penghalang marang kendaraan, nanging uga nambah unsur hiasan sing apik ing njaba bangunan kasebut.Bollard bisa tahan kahanan cuaca sing atos lan njaga penampilan sing apik nganti pirang-pirang taun.Sukses proyek iki mbantu nggawe reputasi kita minangka produsen bollard berkualitas tinggi ing wilayah kasebut.Pelanggan ngormati manungsa waé kanggo rinci lan kekarepan kanggo bisa rapet karo wong-wong mau kanggo nemokake solusi sampurna kanggo kabutuhan.Bollard baja tahan karat kita terus dadi pilihan populer kanggo para pelanggan sing golek cara sing awet lan estetis kanggo nglindhungi bangunan lan pejalan kaki.
    maca liyane
  • bollard baja karbon tetep

    bollard baja karbon tetep

    Ing sawijining dina sing cerah, pelanggan sing jenenge James mlebu ing toko bollard kanggo njaluk saran babagan bollard kanggo proyek paling anyar.James dadi tanggung jawab kanggo nglindhungi bangunan ing Supermarket Rantai Woolworths Australia.Bangunan kasebut ana ing wilayah sing sibuk, lan tim kasebut pengin nginstal bollard ing njaba bangunan kanggo nyegah karusakan kendaraan sing ora disengaja.Sawise krungu syarat lan budget James, disaranake bollard tetep baja karbon kuning sing praktis lan nyenengake ing wayah wengi.Bollard jinis iki nduweni bahan baja karbon lan bisa diprodhuksi miturut syarat pelanggan kanggo dhuwur lan diameter.Lumahing disemprotake kanthi warna kuning sing berkualitas tinggi, warna sing padhang kanthi efek peringatan sing dhuwur lan bisa digunakake ing njaba kanggo wektu sing suwe tanpa luntur.Werna uga banget selaras karo bangunan ing sakubenge, ayu, lan awet.James seneng karo fitur lan kualitas bollards lan mutusake kanggo pesen saka kita.We diprodhuksi bollards miturut specifications customer, kalebu syarat dhuwur lan diameteripun, lan dikirim menyang situs.Proses instalasi cepet lan gampang, lan bollards pas ing njaba bangunan Woolworths, menehi pangayoman banget marang tabrakan kendaraan.Werna kuning padhang saka bollards ndadekake wong-wong mau ngadeg metu, sanajan ing wayah wengi, sing nambah lapisan keamanan ekstra kanggo bangunan kasebut.John kesengsem karo asil final lan mutusaké supaya bollards liyane saka kita kanggo cabang Woolworths liyane.Dheweke seneng karo rega lan kualitas produk kita lan kepengin nggawe hubungan jangka panjang karo kita.Ing kesimpulan, bollard tetep baja karbon kuning kita mbuktekaken dadi solusi praktis lan atraktif kanggo nglindhungi bangunan Woolworths saka karusakan kendaraan sengaja.Bahan berkualitas tinggi lan proses manufaktur sing ati-ati njamin bollard awet lan tahan lama.Kita padha pleased kanggo nyedhiyani John karo layanan banget lan produk lan looking nerusake kanggo terus kemitraan karo wong lan tim Woolworths.
    maca liyane
  • 316 tiang bendera baja tahan karat

    316 tiang bendera baja tahan karat

    Pelanggan sing jenenge Ahmed, manajer proyek Hotel Sheraton ing Arab Saudi, hubungi pabrik kita kanggo takon babagan tiang gendera.Ahmed mbutuhake papan panji ing lawang mlebu hotel, lan dheweke pengin tiang bendera sing digawe saka bahan anti karat sing kuwat.Sawise ngrungokake syarat Ahmed lan considering ukuran situs instalasi lan kacepetan angin, kita dianjurake telung 25 meter 316 stainless steel tapered tiang flag, kabeh kang wis dibangun ing tali.Amarga dhuwure tiang gendera, disaranake tiang gendera listrik.Cukup pencet tombol remot kontrol, gendéra bisa munggah ing ndhuwur kanthi otomatis, lan wektu bisa diatur kanggo cocog karo lagu kabangsan lokal.Iki ngrampungake masalah kacepetan sing ora stabil nalika ngunggahake panji kanthi manual.Ahmed seneng karo saran kita lan mutusake supaya tiang bendera listrik saka kita.Produk tiang gendera digawe saka bahan stainless steel 316, dhuwure 25 meter, kekandelan 5mm, lan tahan angin sing apik, sing cocog kanggo cuaca ing Arab Saudi.Tiang gendera kasebut kawangun sacara integral kanthi struktur tali sing dibangun, sing ora mung ayu nanging uga nyegah tali kasebut supaya ora kena ing cagak lan nggawe swara.Motor cagak gendéra minangka merek impor kanthi bal angin puteran 360 ° ing sisih ndhuwur, njamin gendéra bakal muter karo angin lan ora bakal kejiret.Nalika tiang gendera dipasang, Ahmed kesengsem karo kualitas lan estetika sing dhuwur.Tiang gendera listrik minangka solusi sing apik, lan nginggahake bendera minangka proses sing gampang lan akurat.Dheweke seneng karo struktur tali sing dibangun, sing nggawe tiang gendera katon luwih elegan lan ngrampungake masalah pambungkus gendera ing sekitar tiang kasebut.Dheweke ngalem marang tim kita amarga nyedhiyakake produk tiang bendera sing paling apik, lan dheweke matur nuwun kanggo layanan sing apik banget.Ing kesimpulan, 316 stainless steel tapered tiang kita karo dibangun ing tali lan motor listrik padha solusi sampurna kanggo ngleboke saka Hotel Sheraton ing Arab Saudi.Bahan-bahan berkualitas tinggi lan proses manufaktur sing ati-ati njamin yen cagak gendera awet lan tahan suwe.Kita padha seneng wis nyedhiyani Ahmed layanan lan produk banget lan looking nerusake kanggo terus kemitraan karo dheweke lan Hotel Sheraton.
    maca liyane
  • bollard otomatis

    bollard otomatis

    Salah sawijining pelanggan, pemilik hotel, nyedhaki kita kanthi njaluk nginstal bollard otomatis ing njaba hotel kanggo nyegah mlebu kendaraan sing ora diidini.Kita, minangka pabrik kanthi pengalaman sing sugih ing ngasilake bollard otomatis, kita seneng menehi konsultasi lan keahlian.Sawise ngrembug syarat lan anggaran pelanggan, disaranake bollard otomatis kanthi dhuwur 600mm, diameter 219mm, lan kekandelan 6mm.Model iki ditrapake sacara universal lan cocog kanggo kabutuhan pelanggan.Produk digawe saka stainless steel 304, sing anti karat lan tahan lama.Bollard uga nduweni pita reflektif kuning 3M sing padhang lan nduweni efek peringatan sing dhuwur, saengga gampang dideleng ing kahanan sing kurang cahya.Pelanggan seneng karo kualitas lan rega bollard otomatis lan mutusake kanggo tuku sawetara hotel rantai liyane.We nyedhiyani customer karo instruksi instalasi lan priksa manawa bollards wis diinstal kanthi bener.Bollard otomatis mbuktekaken banget efektif kanggo nyegah kendaraan non-diijini mlebu ing panggonan hotel, lan customer banget wareg karo asil.Pelanggan uga nyatakake kepinginan kanggo kerjasama jangka panjang karo pabrik kita.Sakabèhé, kita padha seneng kanggo nyedhiyani expertise lan kualitas produk kanggo nyukupi kabutuhan customer, lan kita ngarep-arep kanggo terus kemitraan karo customer ing mangsa.
    maca liyane
  • kunci parkir

    kunci parkir

    Pabrik kita duwe spesialisasi ing ekspor kunci parkir, lan salah sawijining klien, Reineke, nyedhaki kita kanthi panjaluk 100 kunci parkir kanggo papan parkir ing komunitas kasebut.Pelanggan ngarep-arep nginstal kunci parkir iki kanggo nyegah parkir acak ing komunitas.Kita miwiti kanthi konsultasi karo pelanggan kanggo nemtokake syarat lan anggaran.Liwat diskusi terus-terusan, kita mesthekake yen ukuran, werna, materi, lan tampilan kunci parkir lan logo sing pas karo gaya sakabèhé saka masyarakat.We digawe manawa kunci parking padha atraktif lan narik kawigaten kanggo mripat nalika Highly fungsi lan praktis.Kunci parkir sing disaranake duwe dhuwur 45cm, motor 6V, lan dilengkapi swara weker.Iki nggawe kunci parkir gampang digunakake lan efektif banget kanggo nyegah parkir acak ing komunitas.Pelanggan banget wareg karo kunci parkir lan ngormati produk berkualitas tinggi sing diwenehake.Kunci parkir gampang dipasang.Sakabèhé, kita padha pleased bisa karo Reineke lan nyedhiyani wong karo kunci parking kualitas dhuwur sing ketemu kabutuhan lan budget.Kita ngarepake terus kemitraan karo dheweke ing mangsa ngarep lan menehi solusi parkir sing inovatif lan dipercaya.
    maca liyane
  • pamblokiran dalan

    pamblokiran dalan

    Kita minangka perusahaan profesional, kanthi pabrik dhewe, khusus kanggo ngasilake pamblokiran dalan kanthi kualitas sing dipercaya lan nggunakake komponen berkualitas tinggi kanggo njamin umur layanan sing dawa.Sistem kontrol cerdas majeng mbisakake remot kontrol, induksi otomatis, lan akeh fungsi liyane.Perusahaan Kereta Api Kazakhstan nyedhaki kita kanthi panjaluk supaya ora ana kendharaan sing ora diidini ngliwati sajrone rekonstruksi rel.Nanging, wilayah kasebut ditutupi saluran pipa lan kabel ing jero lemah, pamblokiran dalan tradisional sing digali jero bakal mengaruhi keamanan lan stabilitas saluran pipa ing saubengé.
    maca liyane

warta industri

  • 242024/01

    Ningkatake Keanggunan Kutha kanthi Pilar Subway Stainless Steel

    Nalika kutha terus berkembang lan populasi saya tambah, subway wis dadi bagean sing ora bisa dipisahake saka urip kutha modern minangka moda transportasi sing cepet lan trep.Nanging, kanthi proliferasi stasiun sepur, pentinge lanskap kutha saya tambah katon.Kanggo ngunggahake gambar sakabèhé kutha lan nggawe lingkungan kutha sing luwih nyenengake, pilar stainless steel wis muncul minangka sorotan ing proyek kecantikan kutha.Pilar baja tahan karat dipilih kanggo ...
  • Pengawal Cerdas, Seneng Parkir Tentrem 242024/01

    Pengawal Cerdas, Seneng Parkir Tentrem

    Ing jaman teknologi sing maju, kita menehi pengalaman anyar - Kunci Parkir Cerdas, nyuntikake luwih gampang lan tentrem ing urip parkir.Ora perlu ana ing situs;kabeh ana ing pucuk driji, nggawe papan parkir luwih pinter lan luwih aman!Smart Remote Control, Gampang ing Command Nang endi wae, mung pencet prasaja, Smart Parking Lock manut printah sampeyan.Kontrol remot ngidini sampeyan ngatur kunci saka njero mobil utawa omah kanthi gampang nggunakake telpon.ngomong...
  • Napa milih bollard stainless steel sing bisa dicopot? 242024/01

    Napa milih bollard stainless steel sing bisa dicopot?

    Napa milih bollard baja tahan karat sing bisa dicopot saka RICJ?Dhukungan teknis profesional: Kita duwe tim teknis profesional kanggo mesthekake yen saben produk memenuhi standar teknologi manufaktur sing dhuwur kanggo nglindhungi safety sampeyan.Ditrapake ing macem-macem skenario: Apa ing wilayah komersial, komunitas omah utawa situs industri, bollard sing bisa dipindhah bisa digabungake kanthi sampurna kanggo nyedhiyakake keamanan kabeh.Layanan sawise-sales intim: Kita tansah netepi prinsip ...

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita